miercuri, 26 ianuarie 2011

Simbolurile elemenetelor magice ale moroilor din Academia Vampirilor


     Designerii de la Arcane Vault au creat desenele pentru simbolurile elemenetelor magice ale moroilor (apa, aer, pamant, foc si spirit) folosite pentru a-i identifica in functie de specializarile lor.  
Autoarea seriei "Academia Vampirilor", Richelle Mead a convenit cu designerii de la LaserMach sa fie realizate si o serie de semne pentru simbolurile moroilor, pe langa cele realizate pentru gardieni [Promise Mark si Zvezda Mark]. Ei s-au gandit ca si moroii ar putea avea semne pentru a putea identifica care este elementul in care este specializat fiecare. In timp ce cautau referiri istorice pentru a crea un tipar, desingnerii au dat peste niste desene ale lui Aristotel.

    Aceste desene au devenit punctul de pornire pentru semnele magice din "Academia Vampirilor". Echipa s-a gandit ca, de vreme ce moroii au o istorie ca se intinde pana in Antichitate, iar aceasta se interconecteaza cu magia, ei ar fi putut adopta semnele schitate de Aristotel. In timp, aceste semne s-ar fi transformat si s-au actualizat cu desenele populare ale momentului. Cu toate acestea in minte, ei au venit cu urmatoarele simboluri:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu