luni, 31 ianuarie 2011

Joseph Morgan il va interpreta pe Klaus TVD

In ultimele doua saptamani au circulat multe zvonuri cu privire la actorul care il va juca pe Klaus in The Vampire Diaries. Zilele trecute, Ausiello spunea ca cei de la postul producator CW ar fi foarte aproape de a distribui un actor in acest rol. In sfarsit!!!
Producatorii serialului au cautat un actor potrivit pentru personaj timp de cateva luni, timp in care peste 100 de actori de pe toate continentele au participat la auditii. Potrivit TVline, rolul a fost castigat de actorul de origine britanica Joseph Morgan, cunoscut pentru rolul avut in primul sezon al serialului "Hex". Actorul a jucat in  mai multe productii britanice, dar si in filmele Alexander si Master and Commander, precum si in miniseria Ben-Hur.
http://www.bbc.co.uk/drama/lineofbeauty/images/450x187/jasper.jpg
 http://www.curtisbrown.co.uk/file.ashx?image=11996&height=272&width=272
Descrierea personajului de film data publicitatii il infatiseaza pe vampir ca aratand ca un tanar de 20-30 de ani, chipes, fermecator, inteligent, rational. Acesta trebuie sa fie singurul care il poate depasi in toate pe Damon (da, acel Damon), asta pentru ca are mii de ani mai mult decat el. Klaus este unul dintre primii vampiri, daca nu chiar cel mai batran dintre toti, dar nu se poate sti cu desavarsire pentru ca el tine pasul cu vremurile.
     
Ce stim despre Klaus din carti? Klaus este un vampir batran, unul dintre primii vampiri, care nu a fost niciodata om si a existat pe Pamant dinaintea construirii piramidelor din Egipt. Potrivit spuselor sale, el a luptat in razboiul troian si a ajutat la caderea Imperiului Roman. La sfarsitul secolului al XV-lea a trait in Germania, iar localnicii credeau ca este diavolul in persoana.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu